Autoverhuur

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Hoofddorp!

Bij Autohopper Hoofddorp kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Hoofddorp, Amsterdam, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Lisse, Hillegom of Schiphol? Dan ben je bij Autohopper Hoofddorp autoverhuur aan het juiste adres.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 023-7515280Heb je een kleine auto (al voor € 25,- per dag) nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Hoofddorp de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelbus (6m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Hoofddorp?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 6m3 (formaat Volkswagen Transporter) tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Al onze bussen mag je rijden met een normaal B-rijbewijs.

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.
Zakelijk huren of shortleasen?
Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 023-7515280 of mail: info@autohopperhoofddorp.nl